לחם טעים ללא קמח

כוס גרעיני חמניה לא קלויים ולא מלוחים

1/2 כוס זרעי פשתן

2 כפות זרעי צ'יה

1/2 כוס אגוזי לוז לא קלויים ולא מלוחים

כוס וחצי שבולת שועל

5 כפות קליפות פסיליום Psyllium husks

2 כפות שמן זית

כוס וחצי מים

מערבבים יבשים היטב. מוסיפים מים ושמן, מעבירים לתבנית אינגליש קייק. משאירים 5-8 שעות ואז אופים בטמפרטורה של 170 מעלות במשך 35 דקות. מחכים לקירור מלא לפני שפורסים.

פוסטים אחרונים

הצג הכול

ירקות קלויים בתנור - פרוסות קישואים, דלורית, כרוב סגול ולבן - פרוסות עגולות בעובי סנטימטר, פרחי כרובית, בצל, שומר, דלעת, ברוקולי. להכין כמות גדולה – 4 קישואים, כרובית שלמה, כרוב שלם ואפילו 2 כרובים סג

ללא גלוטן, ללא מוצרים מהחי, עשירים בחלבון ובעלי אינדקס גליקמי נמוך. והחלק הכי טוב - קל להכין אותן והם טעימים מאוד! מרכיבים: כוס קמח עדשים כתומות חצי כוס קמח שקדים כפית וחצי אורגנו מיובש 1/2 כפית אבקת