לחם כוסמת ירוקה

לחם ללא התפחה, ללא חיטה

1/2 קילו כוסמת ירוקה

3 כוסות מים

כפית מלח

2 כפות גרעיני חמניה או דלעת לא קלויים ולא מלוחים

משרים כוסמת ירוקה במים למשך מספר שעות. שופכים את המים, טוחנים בבלנדר עם 3 כוסות מים נקיים. משאירים לילה בחוץ לתסיסה. אופים בתבנית אינגלייש קייק משומנת 180 מעלות למשך 40 דקות. משאירים בתנור כבוי עוד כשעתיים לפני הגשה.

פוסטים אחרונים

הצג הכול

ירקות קלויים בתנור - פרוסות קישואים, דלורית, כרוב סגול ולבן - פרוסות עגולות בעובי סנטימטר, פרחי כרובית, בצל, שומר, דלעת, ברוקולי. להכין כמות גדולה – 4 קישואים, כרובית שלמה, כרוב שלם ואפילו 2 כרובים סג

ללא גלוטן, ללא מוצרים מהחי, עשירים בחלבון ובעלי אינדקס גליקמי נמוך. והחלק הכי טוב - קל להכין אותן והם טעימים מאוד! מרכיבים: כוס קמח עדשים כתומות חצי כוס קמח שקדים כפית וחצי אורגנו מיובש 1/2 כפית אבקת