top of page

מאפינס שבולת שועל


דלי שומן ועשירים בטעם

מאפינס רכים, הכנה מהירה. הכמות היא לתבנית 12 שקעים.

חממו את התנור ל-180 מעלות והתחילו לערבב:

250 גרם שיבולת שועל דקה (קוואקר)

כוס ורבע רסק תפוחים

כפית סודה לשתיה

1/2 כוס רכז תפוחים טבעי

1/4-1/2 כוס מיץ תפוזים / חלב סויה / חלב אורז / מים

כפית שטוחה של קינמון

1/2-3/4 כוס צימוקים שחורים (אופציונאלי. ניתן להחליף בחצי כוס אגוזים קצוצים או להשמיט).

מערבבים את החומרים בזריזות, מעבירים לתבנית שקעים משומנת ומקומחת, אופים כ-20 דקות ב-180 מעלות.

פוסטים אחרונים

הצג הכול

ירקות זה דווקא טעים

ירקות קלויים בתנור - פרוסות קישואים, דלורית, כרוב סגול ולבן - פרוסות עגולות בעובי סנטימטר, פרחי כרובית, בצל, שומר, דלעת, ברוקולי. להכין...

קרקרים פריכים

ללא גלוטן, ללא מוצרים מהחי, עשירים בחלבון ובעלי אינדקס גליקמי נמוך. והחלק הכי טוב - קל להכין אותן והם טעימים מאוד! מרכיבים: כוס קמח עדשים...

Comments


bottom of page