דלי שומן ועשירים בטעם
מאפינס רכים, הכנה מהירה. הכמות היא לתבנית 12 שקעים.
חממו את התנור ל-180 מעלות והתחילו לערבב:
250 גרם שיבולת שועל דקה (קוואקר)
כוס ורבע רסק תפוחים
כפית סודה לשתיה
1/2 כוס רכז תפוחים טבעי
1/4-1/2 כוס מיץ תפוזים / חלב סויה / חלב אורז / מים
כפית שטוחה של קינמון
1/2-3/4 כוס צימוקים שחורים (אופציונאלי. ניתן להחליף בחצי כוס אגוזים קצוצים או להשמיט).
מערבבים את החומרים בזריזות, מעבירים לתבנית שקעים משומנת ומקומחת, אופים כ-20 דקות ב-180 מעלות.
Comments