סלט קינואה


סלט קינואה מתאים מאוד לארוחת צהריים קלילה באמצע יום עבודה.

את הקינואה יש לשטוף היטב במים זורמים (במסננת דקה או נפה), כדי שלא יהיה לה טעם לוואי מריר.

מרכיבים:

1 כוס קינואה מבושלת

חצי כפית מלח

2 כפות שמן זית מכבישה קרה

כוס פטרוזיליה טריה קצוצה דק

כוס כוסברה טריה קצוצה דק

חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים גס

כוס גרגירי רימון טריים / חצי כוס חמוציות מיובשות

כוס עדשים שחורות מבושלות

מערבבים ומגישים. נשמר במקרר כשלושה ימים

פוסטים אחרונים

הצג הכול

ממרח שעועית מהיר ניתן להכין מכל קטניה, כדי לקבל ממרח בעל סיבים, מינרלים וחלבון השומר על רמות סוכר נמוכות בדם. מרכיבים: כוס וחצי שעועית לבנה מבושלת (אפשר להשתמש במוקפא) כוס מים רותחים חצי כוס אגוזי