פסטו טופו

ממרח פסטופו

ממרח עשיר בחלבון, עשיר בסידן, דל שומן ובעל אינדקס גליקמי נמוך.

מהווה חלופה נהדרת לגבינות וממרחים תעשייתיים.

זמן הכנה: 10 דקות

טריות: עד 3 ימים במקרר

רכיבים:

כ-300 גרם טופו -חבילה אחת צרור בזיליקום טרי 1/4 כוס מיץ לימון טרי חצי כוס שמן זית כפית מלח חצי כפית פלפל שחור אופן הכנה: לטחון בבלנדר בפולסים קצרים עד קבלת ממרח. נשמר במקרר יומיים-שלושה.

ואם בזיליקום לא טעים לי?

אפשר להכין את הממרח עם פטרוזיליה, כוסברה, שמיר או שילוב של עשבי תיבול לפי הטעם.


פוסטים אחרונים

הצג הכול

הרוטב הכי נפוץ בישראל, טבעוני, משביע, נגיש. לא לכולם נכון לצרוך טחינה בכמויות גדולות בגלל תכולה גבוהה של חומצת שומן מסוג אומגה 6. כמה דברים שכדאי לדעת: טחינה ממרח טחינה מוכנה, הנמכר בקירור, מכיל כמו

ממרח שעועית מהיר ניתן להכין מכל קטניה, כדי לקבל ממרח בעל סיבים, מינרלים וחלבון השומר על רמות סוכר נמוכות בדם. מרכיבים: כוס וחצי שעועית לבנה מבושלת (אפשר להשתמש במוקפא) כוס מים רותחים חצי כוס אגוזי