top of page

פיצה טופו

פיצה טופו

פיצה צמחית, צמחונית, טבעונית - ארוחה בריאה עם סטייל.

1 ק"ג קמח חיטה מלא / כוסמין מלא

2 כפות גדושות שמרים יבשים

חצי כוס סוכר חום

שליש כוס שמן זית

2 כפות מלח 2.5

כוסות מים פושרים

רוטב עגבניות (אפשר מהמתכון של הלזניה)

גוש טופו מגורר דק

תוספות לפי הטעם – עגבניות פרוסות, זיתים, בטטות, בצל...

אופן הכנה:

מערבבים את החומרים היבשים בקערה ומוסיפים את כל שאר החומרים למעט המלח. לשים היטב. אחרי קבלת בצק דביק ורך, מוסיפים את המלח ולשים כחמש דקות נוספות. מתפיחים במשך שעה, נותנים אגרופים לבצק ומתפיחים שעה נוספת. מרדדים את הבצק לעובי של כ-2 מ"מ, מורחים עליו רוטב עגבניות עשיר, מפזרים טופו מגורר דק ותוספות.

אופים בחום של 200-220 מעלות במשך 10-15 דקות.

ניתן לקפיא מיד לאחר האפיה.

פוסטים אחרונים

הצג הכול

קרקרים פריכים

ללא גלוטן, ללא מוצרים מהחי, עשירים בחלבון ובעלי אינדקס גליקמי נמוך. והחלק הכי טוב - קל להכין אותן והם טעימים מאוד! מרכיבים: כוס קמח עדשים כתומות חצי כוס קמח שקדים כפית וחצי אורגנו מיובש 1/2 כפית אבקת

מאפינס שבולת שועל

דלי שומן ועשירים בטעם מאפינס רכים, הכנה מהירה. הכמות היא לתבנית 12 שקעים. חממו את התנור ל-180 מעלות והתחילו לערבב: 250 גרם שיבולת שועל דקה (קוואקר) כוס ורבע רסק תפוחים כפית סודה לשתיה 1/2 כוס רכז

bottom of page