ללא גלוטן, ללא מוצרים מהחי, עשירים בחלבון ובעלי אינדקס גליקמי נמוך. והחלק הכי טוב - קל להכין אותן והם טעימים מאוד!
מרכיבים:
כוס קמח עדשים כתומות
חצי כוס קמח שקדים
כפית וחצי אורגנו מיובש
1/2 כפית אבקת צ'ילי
כפית מלח דק
2 כפות זרעי פשתן
3/4 כוס מים
מערבבים את כל החומרים למעט המים. מוסיפים את המים ולשים עד קבלת בצק כתום ומעט דביק. מאפשרים לבלילה לנוח כשעה
מרדדים בין 2 דפי נייר אפיה
חותכים לריבועים, בעצם רק מסמנים ע"י חתך כדי שלאחר האפייה יהיה קל להפקיד את הקרקרים. ניתן לבזוק למעלה קצח או מלח גס. אופים בתנור ב-150 מעלות כחצי שעה. לאחר הקירור הקרקרים נפרדים בקלות מנייר האפייה וניתן לשבור אותם לפי הסימון.
Comments