top of page

ירקות זה דווקא טעים

ירקות קלויים בתנור - פרוסות קישואים, דלורית, כרוב סגול ולבן - פרוסות עגולות בעובי סנטימטר,

פרחי כרובית, בצל, שומר, דלעת, ברוקולי. להכין כמות גדולה – 4 קישואים, כרובית שלמה, כרוב

שלם ואפילו 2 כרובים סגול ולבן וכיו"ב. לבזוק מלח גס ולהבריש במעט שמן זית, לאפות בתנור עד

ריכוך. נשמר במקרר בקלות. אפשר לאכול קר או חם עם טחינה ולימון.


שעועית ירוקה קפואה

לטגן שום בשמן זית, להוסיף רוטב סויה, ג'ינג'ר, שקית שלמה של שעועית. לאכול קר או חם. אפשר

להוסיף קוביות טופו ולהגיש עם אורז מלא או אדום או קינואה לקבלת ארוחה מלאה ומהירה.


מוקפץ מהיר

סלסלת פטריות שיטאקי / יער / שמפיניון או שילוב

צרור קייל או בקצ'וי או מנגולד

חבילת טופו – 300 גרם, חתוכה לקוביות.

תיבול: 3 כפות רוטב סויה, 4 שיני שום, כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית ג'ינג'ר טחון, כף שמן זית.

לחמם את הנ"ל, להוסיף טופו ופטריות, להשחים, להוסיף ירוקים לדקות ספורות -שיישארו פריכים

ורק חצי מבושלים ולהגיש מיד.

פוסטים אחרונים

הצג הכול

קרקרים פריכים

ללא גלוטן, ללא מוצרים מהחי, עשירים בחלבון ובעלי אינדקס גליקמי נמוך. והחלק הכי טוב - קל להכין אותן והם טעימים מאוד! מרכיבים: כוס קמח עדשים כתומות חצי כוס קמח שקדים כפית וחצי אורגנו מיובש 1/2 כפית אבקת

bottom of page